Real Wedding: A fairytale wedding – Alice in Wonderland

Een idyllische trouwlocatie, betoverende styling en goed gezelschap. Alle ingrediënten voor een magische ‘Alice in Wonderland’ bruiloft…

Let’s play | Terwijl de bruid zich in alle rust voorbereidt op haar hotelkamer, staat de bruidegom voor een zware taak. Volgens Russisch/Oekraïense traditie moet hij door middel een aantal spellen zijn bruid ‘uitkopen’. Hierbij mag de bruid niet aanwezig zijn, maar ze mag natuurlijk wel even uit het raam spieken.

studiodamonK&B-80

hand

klavdika & bastiaan019

studiodamonK&B-34

Down the rabbit hole | Met een busje worden alle gasten naar de ceremonie locatie in het bos gebracht. Hier wanen de gasten zich in een betoverende wereld met geheimzinnige deuren en prachtige bloemen. De gasten zijn volledig gekleed op het magische thema. studiodamonK&B-200

studiodamonK&B-109

trouwen

klavdika-bastiaan034

studiodamonK&B-111

kus

klavdika & bastiaan021

Old & new traditions | Na de ceremonie heffen het bruidspaar en de gasten het glas op de liefde. Ook hierbij worden verschillende spellen gespeeld en komen er veel tradities voorbij. Tijdens het diner is er een traditionele Oekraïense dansgroep aanwezig en de avond wordt afgesloten met een spectaculaire vuurshow.

studiodamonK&B-264

schommlebruid

studiodamonK&B-267

diner1

diner2

studiodamonK&B-347

studiodamonK&B-389

hisje

IMG_3302

Foto credits: Studio Damon

Kijk voor de uitgebreide fotoblog op: http://blog.studiodamon.com/bruidsfotografie-oisterwijk-klavdia-bas/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *