Welkom 2018!

Welkom 2018! Wat heb ik een zin in het komende jaar. Afgelopen maanden, maar ook het eerste kwartaal van 2018 staan vooral in het teken van mijn website, nieuw drukwerk en natuurlijk mijn bruidsparen.

Goed voornemen: Eigenlijk ben ik dit goede voornemen eind 2017 al begonnen. Omdat niet iedereen vrijwillig en uit liefde in het huwelijk treedt, heb ik besloten om voor ieder bruidspaar die ik mag helpen een klein bedrag te doneren aan Plan Nederland.

Nieuwe opdrachten: Ik heb voor 2018 al zoveel leuke opdrachten staan! En daarbij mag ik naar prachtige locaties verspreid over het hele land zoals Orangerie Elswout, Finley Het Witte Huis, Kasteel Hooge Vuurse, de Pollepleats en Fort Resort Beemster. En nog leuker is dat ik, samen met super toffe leveranciers, er weer voor mag zorgen dat al mijn lieve bruidsparen de dag van hun leven krijgen!

Evenementen: In 2018 zal ik me ook iets meer gaan richten op de evenementen die ik als Eventmanager produceer. Ik vind het echt zo leuk dat ik bruiloften en evenementen kan combineren binnen Making Memories en geen keuze hoef te maken. Ik word namelijk van beide zo enorm blij ūüôā Er staat zelfs een super toffe, meerdaagse opdracht in Belgi√ę in de agenda!

Drukwerk en website: Afgelopen jaar heb ik zo veel mooie opdrachten mogen verzorgen en veel bruidsparen blij gemaakt. Dit betekend ook nieuwe recensies en nieuw fotomateriaal!! Hier krijg ik natuurlijk inspiratie van. Dus ik heb een nieuwe flyer ontworpen en mijn website ge√ľpdatet. Nu sluiten mijn website en drukwerk nog beter aan bij de stijl die bij mij en bij mijn bruidsparen past.

Flyer 2018 v5

Doelen voor 2018: Eigenlijk heb ik voor het komende jaar één duidelijk doel. Met Making Memories wedding & event planning mijn droom waarmaken. Maar wat is mijn droom dan? Die bestaan uit verschillende delen:

  • prachtige bruiloften organiseren en stylen
  • mezelf onderscheiden door creativiteit en persoonlijke aandacht
  • een goede balans tussen een eigen bedrijf en moeder zijn

Daarnaast wil ik komend jaar proberen om nog meer mijn creativiteit naar voren te laten komen. Zo wil ik meer gaan doen met Kalligrafie en Handlettering. Maar ook blijf ik bezig met de Dromenvangers die ik maak. En natuurlijk hoop ik dit terug te laten komen op de bruiloften doormiddel van mooie tekstborden en handgeschreven naamkaartje.

Ik wens jullie allemaal een geweldig 2018, vol liefde en gezondheid!!

Liefs Sandra

 

 

Geplaatst in: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *