Atikel: De beste weddingplanners uit Noord-Holland 2019!

Zankyou weddings heeft ook voor 2019 de beste weddingplanners van Noord-Holland op een rijtje gezet. En Making Memories wedding & event planning staat weer erbij!!!

Blog over bruiloft organiseren - wedding planner

De weddingplanner is je beste vriend(in), steun en toeverlaat voor én tijdens de bruiloft. Het plannen van een bruiloft is niet makkelijk. Er zijn veel dingen die jij wellicht over het hoofd zal zien, waardoor het plannen van de bruiloft een stressvolle taak kan worden terwijl dit juist heel leuk zou moeten zijn! Een weddingplanner weet alles en zal er samen met jullie voor zorgen dat de dag perfect verloopt. Veel mensen denken dat het kiezen van een weddingplanner een overbodige luxe is, maar niets is minder waar. Wij hebben de beste weddingplanners uit Noord-Holland voor jullie op een rijtje gezet!

Making Memories wedding & event planning:

Bij Sandra van Making Memories wedding & event planning ben je in goede handen voor een mooie en memorabele bruiloft met een persoonlijke touch. Geniet optimaal en zonder zorgen van je bruiloft door Making Memories in te schakelen bij de organisatie van jullie grote dag. Bij Making Memories kun je rekenen op een persoonlijke aanpak. Ze neemt jullie aan de hand en zorgt ervoor dat zowel het voorbereidingstraject als de huwelijksdag zorgeloos verloopt. Haar persoonlijke benadering, creativiteit en gevoel voor styling worden door haar bruidsparen erg gewaardeerd. Samen met Making Memories wedding & event planning wordt jullie bruiloft een unieke ervaring en een onvergetelijke herinnering!

Fotocredit: Jorge Jager Photography

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *