Real wedding: Romantiek aan het water

One of my favorites | Eén van mijn favoriete bruiloften van afgelopen seizoen was zeker de bruiloft van Arianne en Eric. Het had alle elementen: een liefdevol bruidspaar, geweldige gasten, prachtige locaties en goede leveranciers.

Ik mocht niet alleen aanwezig zijn als ceremoniemeester, maar ik mocht ook de styling verzorgen van de twee locaties. De stijl die het bruidspaar graag terug wilde zien noemde we ‘Summer Chic’. Een combinatie van lichte kleuren, veel groen een een touch of gold.

De gasten verzamelde zich eerst bij de kerk in Vreeland. Een prachtige locatie waar de ceremonie plaatsvond. Na de ceremonie vertrok iedereen gezamenlijk naar Finley Het Witte Huis. Hier vond de borrel, het diner en het feest plaats.

 

     

 

   

   

   

   

 

 

   

       

   

   

                                                                      

 

 

   

 

 

 

 

Fotograaf First Days of Summer
Weddingplanner en styling Making Memories wedding & event planning
Bloemen Flower Moment
Locaties St. Nicolaaskerk en Finley Het Witte Huis
Bruidstaart De Gebakkerij
Trouwauto Bella Giorno
Ambtenaar Alma Wattimena
Geplaatst in: Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *