Een prachtige bruiloft tijdens Covid-19 (Corona)

Wat een rare tijd is het. Gelukkig mogen we steeds meer en mag er ook weer getrouwd worden!! Om jullie te inspireren heb ik met een aantal toppers uit de trouwbranche een shoot georganiseerd. We willen jullie laten zien dat met de juiste styling en details, trouwen tijdens een pandemie helemaal geen probleem hoeft te zijn.

Ceremonie

Tijdens de ceremonie staan de stoelen van de gasten iets verder uit elkaar. De gasten uit hetzelfde huishouden mogen wel fijn naast elkaar zitten. Om de ruimtes tussen de stoelen op te vullen hebben we mooie grondboeketten geplaatst en prachtige windlichten. Op die manier wordt de ruimte toch gevuld.

Denk ook eens na over hoe je als bruidspaar aan wilt komen lopen. Wil je een gangpad in het midden of is het misschien mooier om via, in dit geval, de steiger aan te komen lopen. Wanneer je niet voor een gangpad kiest betekend dit dat je meer ruimte overhoudt voor de gasten en dit kan heel handig zijn bij een ceremonie waar de ruimte iets beperkter is.

Taart en toost

Na de ceremonie is het tijd voor bubbels, maar zeker ook voor taart. Zorg voor een prachtig aangeklede taarttafel. De gasten kunnen zelf een heerlijk gebakje van de tafel pakken of je kunt ervoor kiezen om de taart, op gepaste wijze, uit te laten serveren.

   

Diner

Bij het diner mogen er nu iets minder gasten aan een tafel. Het is goed om hier rekening mee te houden tijdens de tafelschikking. Wanneer je voor een mooi aangeklede tafel zorgt, valt het helemaal niet op dat je met iets minder gasten aan tafel zit.

 

Drukwerk

Bij het diner zagen jullie het al voorbij komen. Mooi drukwerk maakt de styling van jullie bruiloft helemaal af. Het begint eigenlijk al bij de uitnodigingen. Wanneer jullie dat ontwerp terug laten komen tijdens jullie bruiloft maakt het de styling compleet!

Extra maatregelen

Jullie trouwlocatie zal er alles aan doen om jullie en jullie gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Op de locatie zullen er dan ook extra veiligheidsmaatregelen worden getroffen, zoals een desinfectiezuil. Ook kan het zijn dat het personeel handschoenen en mondkapjes draagt. Super fijn, want zo kunnen jullie en jullie gasten onbezorgd genieten!

Kijk hoe gaaf deze ballonnen slinger om de DJ booth is! Het geeft direct sfeer aan jullie feestruimte en zorgt er gelijk voor dat de DJ op een veilige 1,5 meter afstand staat 😉

Zijn jullie helemaal enthoustiast geworden door de shoot en willen jullie ook prachtige styling tijdens jullie trouwdag? Neem gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken!

Deze shoot werd mogelijk gemaakt door deze trouwbranche toppers!!

  • Locatie: Finley Het Witte Huis
  • Planning en styling: Making Memories wedding & event planning
  • Planning en bloemen: Flower Moment
  • Fotograaf: Linda Jane Fotografie
  • Taart: De Gebakkerij
  • Drukwerk: Stijlvolle Trouwkaarten
  • Ballonnen: Gooise Ballonnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *